2018-02-06 06:53:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Könnyen becsaphatják

Napi horoszkóp február 6-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Két lassú bolygó kedvezőtlen fényszöge is akadályozza önt céljainak megvalósításában. Úgy érzi, minden, ami ön körül van, csak akadályozza. Ez ne okozzon problémát, mert ön szereti a kihívásokat.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében jár. Bár elsőre úgy tűnik, hogy egy problémára csak kerülő úton találhat megoldást, végül rájön, hogyan oldhatja meg a dolgot sokkal egyszerűbben. Sokra becsülik rátermettségét, jó munkamódszereit, és nagy dicséretet kaphat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az anyagi javak a legfontosabb téma a mai napon. Talán tisztáznia kellene ezzel kapcsolatban néhány részletet a bankkal, vagy a kedvesével. Együtt közös nevezőre tudnak jutni. Mutassa ki, hogy ön is tud gondoskodó lenni!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyébe lépett. A vitákat ma ne vegye személye elleni támadásnak. Távolabbról nézve a helyzet már egészen másképpen néz ki. Pihenjen, töltekezzen fel egy kicsit, erre mos nagy szüksége van.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ne menjen bele olyan helyzetekbe, amelyekben eleve vesztésre van ítélve, ne fecsérelje el az energiáját. A bolygók eléggé lelassítják, délután egy bizonyos dolgokkal a tervezettnél mégis gyorsabban tud haladni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Skorpió jegyébe lépett. Ez a nap jó alkalmat kínál arra, hogy a családjával és a barátaival törődjön. Valakinek szüksége van az ön segítségére, jó lenne, hogy tanáccsal és tettekkel is a rendelkezésére állnak. Este kellemes órákat tölthet meghitt édeskettesben a kedvesével.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma nem sok minden fog történni. Ha éppen dolgoznia kell, csak a legszükségesebbekkel foglalkozzon, ne időzítsen mára fontos találkozókat. A pénzügyek területén hallgasson a megérzéseire.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön hajlamos rá, hogy átvegye mások hangulatát, és ez ma különösen igaz önre. Most különösen érzékeny lehet, ezért válogassa meg amennyire teheti, hogy kikkel is találkozik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne kezdjen bele nagyobb feladatokba, könnyen becsaphatják. Túl hamar feladja, amihez hozzáfogott, így ne csodálkozzon azon, ha mások irányítani akarják önt. Arra is vigyáznia kellene, nehogy átverjék egy vásárlás során.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Az önfejűség most minden eddiginél kevésbé van hasznára önnek. A véleményét inkább tartsa magában, mert könnyen kiderülhet már a következő pillanatban, hogy nincs igaza. Ha kedvességet mutat, azt is kap viszonzásul.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Próbáljon meg a lényeges dolgokra összpontosítani. Kívánságainak nem sok közük van a reális lehetőségekhez. Nem mindig tud uralkodni magán, egyszerűen túl sokat költekezik. Elképzelései messze viszik, a valósághoz nincs sok közük.


Halak: II. 19. - III. 20.
Az otthon adódó munkákat ma fél kézzel elintézhet. Egy egyeztetés a többekkel nagyon jól sikerülhet. Könnyen adódhat ma egy szerencsés eset. Az estéje remek hangulatban fog eltelni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: